Xiaomi назвала шість смартфонів, які оновлять до Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний виробник електроніки заявив про те, які з його смартфонів вже зовсім скоро будуть оновлені до Android 10, причому мова йде про моделі мобільних пристроїв, створених і випущених за останні кілька років. Всім власникам таких дуже сильно пощастило. Звичайно, від того, на базі якої операційної системи заснована прошивка MIUI 11, не залежить її зовнішній вигляд, але от все інше дуже навіть залежить. Коли смартфони працюють на Android 10, вони можуть похвалитися посиленою системою захисту, більш широкими функціональними можливостями і рядом інших переваг, які роблять цю операційну систему настільки привабливою, наскільки це взагалі можливо. Компанія Xiaomi заявила про те, що до такою новою ОС виявляться оновлені телефони Pocophone F1, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi 8, Mi 8 Pro і Mi 9 EE. Всім власникам таких в цьому плані дуже сильно пощастило, тому що інші мобільні пристрої, судячи з усього, оновлені до новітньої платформи від Google не будуть в цьому році або в наступному.

Нова операційна система в особі Android 10 поширюватиметься для цих шести телефонів, випущених за останні роки, в складі фірмової прошивки MIUI 11. На практиці це означає, що це програмне забезпечення практично не змінить призначений для користувача досвід, але воно поліпшить досвід використання мобільних пристроїв, змусивши такі працювати довше на одному заряді, швидше і забезпечить підвищену надійність системи захисту. Китайська корпорація Xiaomi завжди робила все заради того, щоб пропонувати новітнє ПО користувачам своїх телефонів, але досягти цього іноді може бути дуже і дуже важко, тому що необхідні актуальні сучасні драйвера для комплектуючих, а такі деякі компанії не випускають для своїх компонентів.

Процес оновлення цих телефонів Xiaomi до Android 10 почнеться вже на початку січня 2020 року, а завершити його планується до кінця лютого. За ці два місяці до новітньої операційної системи будуть оновлені як китайські модифікації цих телефонів, так і глобальні, призначені для міжнародного ринку. Простіше кажучи, нову ОС гарантовано отримають всі власники телефонів від даного виробника, що продаються як в Китаї, так і за його межами, в тому числі в Європі та інших регіонах. Залишилося лише дочекатися, коли вийдуть довгоочікувані оновлення, які можна буде встановити в рамках прошивки MIUI 11 прямо «по повітрю» без зайвих складнощів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.