Замість очікуваного Samsung Galaxy S11 вийде інший смартфон

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірною ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, зробив сьогодні несподівану заяву.

У своєму ранковому повідомленні в соціальній мережі Twitter інсайдер був гранично лаконічним. Він опублікував назву наступного флагманського смартфона південнокорейської компанії Samsung. І називатися буде смартфон Samsung Galaxy S20.

Найлогічнішим припущенням є те, що компанія Samsung вирішила відмовитися від назви Samsung Galaxy S11 на користь Galaxy S20. «Samsung Galaxy S20 в 2020 році», – це звучить красиво, як мінімум.

Виробники смартфонів регулярно змінюють підхід до вибору назв для своїх нових пристроїв. Досить згадати лінійку iPhone, в якій одночасно вийшли iPhone 8 та iPhone X, а через два роки на ринку з’явилася лінійка iPhone 11.

Той самий інсайдер підтвердив, що фотографії Samsung Galaxy Fold 2, які недавно з’явилися в мережі, дійсно демонструють новий гнучкий смартфон компанії. Він додав, що його екран буде покритий ультратонким склом, а не пластиком. Саме такий варіант в майбутньому році будуть використовувати багато виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.