Камерофон Vivo X30 потрапив до Книги рекордів Гіннесса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рівно тиждень тому в Китаї був офіційно анонсований новий флагманський камерофон компанії Vivo, який отримав назву Vivo X30. Пристрій надійде в продаж тільки в кінці цього тижня.

Сьогодні ж стало відомо про те, що Vivo X30 вже увійшов до Книги рекордів Гіннесса, правда категорію виробник вибрав не зовсім стандартну. Йдеться про максимальну кількість людей, які зробили фотографію в одному місці з однієї моделі смартфона. В цілому 546 чоловік використовували смартфон Vivo X30 в режимі телеоб’єктива, щоб сфотографувати круїзний лайнер в Гуанчжоу, Китай.

Основна камера Vivo X30 складається з чотирьох модулів, включаючи основною роздільною здатністю 64 Мп. Додатково встановлені датчики зображення роздільною здатністю 32 і 8 Мп, а також перископна камера роздільною здатністю 13 Мп, яка якраз і забезпечує 60-кратний цифровий зум. Камера оснащена системою електронної стабілізації зображення. Крім вражаючого зума, ширококутного модуля і портретної зйомки, які є у більшості сучасних смартфонів, Vivo X30 отримав окремий режим для зйомки Місяця під назвою Super Moon Mode.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем смартфона виступає однокристальна система Exynos 980, ємність акумулятора становить 4350 мА•год, підтримується швидка зарядка FlashCharge потужністю 33 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.