Categories: Смартфони

В Україні стартують продажі смартфона Motorola Moto X4 з подвійною камерою

Share

Motorola запускає в продаж на українському ринку смартфон MotoX4. Він доступний в двох варіантах кольору корпусу — SuperBlack іSterlingBlue. Орієнтовна роздрібна вартість — 11 995 грн.

Новий компактний девайс від Motorola продовжує традиції дизайну, закладені в останніх моделях компанії, але при цьому має свій унікальний стиль. Модуль основної камери залишився круглим, але оформлений в стилі циферблата годинника, а анодований алюмінієвий каркас корпусу з обох сторін прикритий 3D склом Corning® Gorilla® Glass не тільки захищаєгаджет від подряпин, але і змінює відтінок кольору залежно від освітлення.

MotorolaMotoX4захищений від води, пилу і бруду за стандартом IP68. Він оснащений IPS-дисплеєм 5,2 дюйма з роздільною здатністю Full HD, восьмиядернимпроцесором Qualcomm® Snapdragon™ 630 з графічним процесором Adreno 508, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті. Смартфон підтримує карти MicroSD до 2 ТБ. Ємність акумулятора — 3000 мАгз підтримкою фірмової технології швидко зарядки TurboPower.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За високу якість фото відповідає подвійний основний модуль камери — 12 МП і 8 МП з оновленим програмним забезпеченням. Це дозволяє отримати якісні фото в умовах поганого освітлення, робити розмиття заднього плану і масштабування з мінімальною втратою якості. За допомогою нової функції LandmarkDetection фотокамера здатна розпізнавати об’єкти та сканувати візитні картки. 16 МП фронтальна камера в MotoX4 може знімати панорамні селфі і обладнана власним світлодіодним спалахом. Є можливість робити анімованіселфі з використанням функції FaceFilters.

MotoX4 отримав систему, що заглушує шум, на основі трьох мікрофонів, багатофункціональний сканер відбитків пальців, NFC-модуль, порт USB Type-C, 3,5 мм роз’єм для навушників і модуль Bluetooth 5.0, що дозволяє підключати до смартфону до чотирьох пристроїв одночасно. Девайс працює під управлінням «чистого» Android 7.1 Nougat з голосовим помічником GoogleAssistant і відеочатомGoogleDuo. Незабаром ОС оновиться до Android 8.0 Oreo. Крім того, MotoX4підтримує технологію MotoKey, яка дає можливість використовувати сканер відбитків для автоматичного входу на сайти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • В чем сила брат? В водозащите сила брат! Для средняка предфлагманской части смартфонов не характерная особенность ip68.+тут двойная камера с шириком и чистая ОС. Летать будет быстрее всяких Ми6. Можно конечно мне возразить, но как показывает практика, брендовые средняки круче и быстрее китайских флагманов.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024