Huawei P40 першим в світі отримає графеновий акумулятор

Новий тип акумулятора дозволить істотно прискорити час зарядки, а також зменшити розміри і знос батареї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Huawei P40, а разом з ним і Huawei P40 Pro, можуть стати першими комерційними смартфонами, оснащеними абсолютно новим типом акумуляторної батареї з графена. Це революційний матеріал, який обіцяє значно прискорити час зарядки, зменшити розміри акумулятора і його знос. Перші чутки про це з’явилися на початку грудня, а на днях цю інформацію підтвердив офіційний Twitter-аккаунт Huawei France. Правда, через кілька годин повідомлення було видалено, але скріншоти швидко поширилися по всьому інтернету.

Huawei P40 першим в світі отримає графеновий акумулятор
Публікація, зрозуміло, написана французькою мовою. Проте, якщо зробити переклад, неважко зрозуміти, що мова йде про графенову батарею.

«Наступний флагманський смартфон Huawei, орієнтований на фотографування, P40, буде поставлятися з графеновою батареєю нового покоління».

Huawei France стверджує, що Huawei буде першою компанією в світі, яка представить флагманський смартфон з графеновой батареєю. Компанія обіцяє неймовірні на сьогоднішній день 45 хвилин для зарядки акумулятора з 0 до 100%.

Huawei P40 першим в світі отримає графеновий акумулятор
Попередні чутки вказували на те, що ємність батареї Huawei P40 становила 5000 мА · год, але через використання графена сам елемент живлення буде на третину менше, ніж звичайна літій-іонна батарея. Той факт, що інформацію про графенових акумуляторі підтвердив офіційний акаунт Huawei, безумовно обнадіює. З іншого боку, в публікації використовується концептуальний рендер, який, скоріш за все, не має нічого спільного з Huawei P40, тому приймати все це за чисту монету не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.