Pocophone F1 може залишитися єдиним смартфоном бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому глава Poco, підрозділи компанії Xiaomi, яке випустило всього один смартфон, дав приводу шанувальникам припустити, що Pocophone F2 вийде в наступному році.

Фактично ж Алвін Тсе (Alvin Tse) опублікував на своїй сторінці в Twitter наступне: «Ви почуєте більше від Poco в 2020 році». Багато профільних ЗМІ, включаючи наше, розцінили це як натяк на Pocophone F2, однак, схоже, поки що рано радіти.

Міш’ал Рахман (Mishaal Rahman), шеф-редактор авторитетного ресурсу XDA Developers, на своїй сторінці звернувся до шанувальниками і ЗМІ, що опублікували такі заголовки: “Яким чином фраза “Ви почуєте більше від Poco в 2020 році” перетворилася в “Pocophone F2 вийде в наступному році”?.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як Новина буквально стала вірусною, Алвін Тсе видалив свій оригінальний твіт. Тепер же висловлюються припущення, що він лише мав на увазі прийдешні новини про фірмову оболонку Poco Launcher.

Враховуючи те, що з моменту виходу Pocophone F1 пройшло вже близько півтора років, за які Redmi виділили в окремий бренд з великою кількістю цікавих моделей, можна припустити, що Pocophone F1 залишиться єдиним смартфоном в цій лінійці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.