Представлений черговий клон iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські noname-виробники часто випускають недорогі смартфони, які мають дизайн флагманів відомих компаній. Саме так і сталося з DOOV X11 Pro бренду DOOV.

DOOV X11 Pro є частковим клоном iPhone 11 Pro. На його задній панелі розміщений відомий модуль трьох камер, а спереду він має типову каплевидную виїмку, яку ми бачимо на багатьох Android телефонах.

Крім того, бренд DOOV вирішив просувати свою новинку за допомогою зображення, яке вже використовувалося Xiaomi в рекламі смартфона CC9 Pro. Ви можете перевірити веселу роботу фотошопа на зображенні нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується характеристик DOOV X11 Pro, то він поставляється з великим 6,3-дюймовим дисплеєм HD+. За його продуктивність відповідає процесор MediaTek MT6763 (Helio P23) в поєднанні з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої (розширюється за допомогою microSD карт).

Живиться DOOV X11 Pro від великої батареї ємністю 4800 мАг. Він також оснащений сканером відбитків пальців з правої сторони бічної рамки.

Нарешті, як щодо ціни? Ну, принаймні, DOOV X11 Pro дуже дешевий. Смартфон коштує всього 699 юанів, що становить близько $100 за поточним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.