Стали відомі перші подробиці секретного проекту Samsung NEON

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вхідні до складу Samsung підрозділом STAR Labs, протягом декількох місяців періодично нагадувало про проект NEON, але при цьому не розкривала ніяких очевидних подробиць. Презентація NEON офіційно відбудеться на виставці CES 2020 року, але інсайдерам вже вдалося зібрати першу інформацію про секретний продукт компанії.

Спеціально для цього проекту Samsung відкрила офіційний сайт NEON.life, зареєстровано 9 жовтня 2019 року. Крім градієнтної заставки химерної форми і написи «січень 2020» знайти будь-яку інформацію на ресурсі не вийде. Періодично в сервісі мікроблогів Twitter вже з’являлися записи від розробників NEON, але все зображення були сильно розмиті.

Саме ж підрозділ STAR Labs Спеціалізується на розробці імерсивні інтелектуальних продуктів, які здатні «перетворити наукову фантастику в реальність». За даними джерел мережі, Samsung NEON – це штучний інтелект, який здатний перевернути уявлення розробників про можливості даної технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung NEON

Раніше в мережі було опубліковано кілька повідомлень від режисера і креативщика Шекхара Капура, а також головного виконавчого директора STAR Labs Пранава Мистри. У вельми завуальованій формі обидва дали зрозуміти, що Samsung NEON – це революційний стрибок в області технологій. Чим саме південнокорейська компанія зуміє здивувати і чим штучний інтелект Samsung перевершує раніше представлені рішення, можна буде дізнатися вже на початку року, на виставці споживчої електроніки CES 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.