Apple позбулася «чубчика» в iPhone. Але поки тільки в мріях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Чубчик», вона ж «моноброва», стала впізнаваною рисою трьох останніх поколінь iPhone і темою для численних суперечок. Багато хто вважає, що на тлі сучасних безрамкових Android-смартфонів таке рішення виглядає застарілим і банально негарним. Схоже, що і в самій Apple не в захваті від такого дизайнерського рішення, а тому вирішили його позбутися вже зараз.

Чубчик в iPhone

Знаменитий техноблогер Маркес Браунлі (MKBHD) зауважив, що на офіційній сторінці підтримки Apple в Twitter  встановлено зображення з двома дівчатами, які використовують iPhone. Все б нічого, тільки у смартфонів немає ніяких вирізів – їх просто зафарбували, спробувавши зробити екрани повністю Безрамковий. Правда, вийшло не ідеально. Добре придивившись до правого смартфону, можна у верхній частині дисплея розгледіти контур вирізу, який «пофарбували» в білий. 

Чубчик в iPhone

Неясно, чи є це банальною помилкою дизайнерів і недоглядом когось із керівництва або ж Apple таким чином натякає на дизайн майбутніх iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО4pda.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.