Випущено нову стабільну прошивку MIUI 11 для Mi 8 Lite

Випадковим користувачам почала надходити стабільна світова прошивка MIUI V11.0.7.0.PDTMIXM. Якщо ви потрапили в випадкової вибірки, то зможете оновитися. Для цього перейдіть в додаток «Оновлення» на вашому телефоні і перевірте наявність оновлень.

Важливо:

Поширення посилання на цю прошивку і на список змін вважається витоком, що може привести до отримання бана. Подальший напрямок прошивки може бути призупинено, так що ви можете не оновлюватися, якщо хочете залишитися на стабільної версії. В такому випадку чекайте релізу для всіх.

Примітка:

Якщо ви не отримаєте оновлення по повітрю, може бути, його відклали або призупинили через знайдені помилки. Якщо ви знайдете критичні помилки, просимо описувати їх тут! Якщо ви встановили оновлення, просимо залишити відгук для інших користувачів в даній темі!

Зверніть увагу:

Не питайте, варто оновлюватися. Це звичайна стабільна прошивка, тільки ви отримали її дещо раніше інших користувачів. Точного часу зміни статусу прошивки з вибірковим для учасників програми Mi Pilot на вибірковій для всіх (до якої всі звикли) ніхто не повідомляє – це залежить від результатів тестування і виявлених помилок.

При, що немає критичних проблем з прошивкою, публічний реліз очікується протягом одного-двох тижнів, тому, будь ласка, не флудити з питанням, коли саме ви зможете її завантажити.

Щодо можливих питань «Прийшло повідомлення про оновлення, перевіряю, а його немає».

Це вибіркова розсилка. Якщо ви, на думку системи, не дуже швидко відреагували на повідомлення, то виділений під вас слот для поновлення в автоматичному режимі перейшов до іншого випадкового користувача. Сповіщення може або з’явитися знову, або вам доведеться чекати випуску прошивки для всіх.

Джерело: portaltele.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.