Huawei розробляє смартфон з потрійною відкидною камерою для крутих селфі

Скандальний китайський виробник, схоже, не впадає у відчай через торгову війну з США - він вже працює над новим дизайном камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Huawei знає, чим підкорювати користувачів в майбутньому – в мережі з’явилася інформація про те, що компанія займається розробкою потрійного відкидного модуля камери. LetsGoDigital повідомляє, що розробник вже подав заявку на відповідний патент до Всесвітнього відомство інтелектуальної власності.

Коли справа доходить до дизайну смартфонів, велика увага приділяється саме камерам – виробники ховають їх під екран, роблять незвичайні вирізи на передній панелі або експериментують з формою і розташуванням. Huawei, судячи з усього, теж не хоче відставати від трендів – компанія вже працює над смартфоном з відкидною камерою. Схожу можна побачити у Zenfone 6 від ASUS, але тільки в разі китайської компанії йдеться про потрійне модулі замість подвійного. Також відомо, що одна з лінз буде надширококутною, що дозволить користувачам робити якісні і цікаві Селфі навіть великим натовпом.

Можливо, першим смартфоном, який отримає нову камеру, стане Huawei P Smart Z 2020 року – останній пристрій цієї лінійки виробник оснастив спливаючою фронталкою, і, можливо, в наступному році це зміниться. До речі, схожу технологію користувачі могли бачити ще в Huawei Shot X, випущеному аж в 2015 році – також смартфон був відомий як Honor 7i.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.