Xiaomi випустила новий популярний додаток для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У найближчому майбутньому, за даними китайських ЗМІ, точно такі ж можливості стануть окремою незалежною додатком, яке опублікують в магазині Google Play, зробивши його доступним для завантаження і установки на будь-які моделі мобільних пристроїв, що працюють на базі Android. Нові функціональні можливості орієнтовані на студентів, школярів і викладачів, однак знайти такі для себе корисними можуть і всі інші. Справа в тому, що новий додаток представляє із себе об’єднаний набір функцій, які дозволяють одночасно користуватися записником, календарем і планувальником справ. Таким чином Xiaomi пропонує користувачам вести будь-які записи і складати графік завдань.

За словами Xiaomi, цей додаток володіє значно ширшими можливостями, ніж стандартний календар, де так і зовсім є тільки можливість створювати нагадування. Так, за допомогою цього додатка можна легко зберегти розклад усіх занять, додати різну інформацію про студентів, школярів і викладачів, а також користуватися спеціальним буфером обміну з історією, яка дозволяє працювати відразу з безліччю матеріалів. Одним натисканням кнопки, при необхідності, можна легко і просто поділитися розкладом з усією групою або ж з декількома класами, що значно спростить для всіх таких планування робочих справ, тому що вони зможуть ознайомитися з докладною інформацією про те, що саме їх чекає в той чи інший день.

У найближчі два місяці розробники обіцяють оновити це ПО до нової версії, додавши в нього функцію синхронізації даних. У такому випадку всі відомості зможуть передаватися з одного телефону на інший, якщо на таких виконаний вхід в єдиий обліковий запис Xiaomi. Поки що новий сервіс доступний тільки в китайській версії прошивки MIUI 11, проте вже на початку 2020 року має вийти його міжнародна версія, використовувати яку зможуть жителі Європи, а разом з тим багатьох інших країн. Само собою, що робити будь-які замітки в цьому ПО можна як за допомогою текстового введення, так і від руки, використовуючи спеціальну відповідну можливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.