iPhone 5G отримає дещо краще оптичної стабілізації

Джерела вважають, що нові смартфони iPhone, які будуть випущені у вересні наступного року, будуть перевершувати iPhone 11 по кільком параметрам.

Крім додавання підтримки мереж п’ятого покоління очікуються подальші поліпшення в області камери. Зокрема галузеві джерела стверджують, що iPhone 5G отримає нову технологію стабілізації зображення, яка прийде на зміну звичній системі оптичної стабілізації.

Принцип роботи системи оптичної стабілізації полягає в автоматичному зсуві лінз камери, що дозволяє компенсувати зміщення і вібрації смартфона в процесі зйомки. На практиці оптична стабілізація часто дозволяє робити більш чіткі знімки і стабільні відеоролики при зйомці з рук.

У нових смартфонах iPhone очікується нова система, в якій зміщуватися буде сам датчик зображення, а не лінзи. Наскільки якіснішою буде нова система, ми дізнаємося тільки у вересні. Втім, можливо, хтось випустить смартфон з такою камерою раніше. Поки що докладної інформації про те, як буде працювати ця технологія в смартфоні, немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.