Анонс Oppo A8: великий екран, ємний акумулятор і потрійна камера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo послідовно створює свої смартфони, включаючи і доступні. При проектуванні бюджетних пристроїв компанія намагається пропонувати кінцевому споживачеві зрозумілий набір характеристик і переваг. Сьогодні відбулася прем’єра Oppo A8, який пропонує великий дисплей, ємну батарею і пристойною ємності вбудований накопичувач.

Смартфон оснастили 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з краплею-вирізом під селфі-камеру. Роздільна здатність екрану складе 1600х720 точок і на нього припадає 89% лицьовій панелі.

Базується Oppo A8 на базі восьмиядерного процесора Helio P35 в зв’язці з 4 Гб оперативної пам’яті. Оснащений апарат вбудованим накопичувачем на 128 Гб, акумуляторною батареєю ємністю 4230 мАг і фірмовою оболонкою ColorOS 6.1 на базі Android 9.0 Pie.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера тут на 8-мегапікселів і на тильній стороні встановлена ​​система з трьох датчиків 12 Мп + 2 Мп (макрооб’єктив) + 2 Мп (датчик глибини). Є підтримка двох SIM-карт, GPS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi і на задній панелі встановили сканер відбитків пальців.

Старт продажів Oppo A8 запланований на 26 грудня і його можна буде прикупити за $ 171.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.