Apple випустить iPhone SE 2 за $ 399: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що презентація цього флагмана, саме публічна, відбудеться в найближчі два місяці, в результаті чого вже незабаром у всіх людей з’явиться можливість легко і просто купити iPhone SE 2. Цей апарат має скляний корпус в стилі iPhone 4, тобто задня і лицьова частини такого виготовлені зі скла, тоді як основний каркас виконаний з металу. Мобільний пристрій, як запевняють джерела, оснащено 4,7-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю HD, потужним флагманським процесором Apple A13, 3 ГБ оперативної і 64/128 ГБ пам’яті, роз’ємом Lightning для зарядки і підключення аксесуарів, а ось звичного всім 3, 5 мм роз’єму для навушників в цей апарат «не завезли», тому з ним можна назавжди попрощатися.

Телефон може працювати в мережах 2G, 3G і 4G LTE, а ось з 5G він несумісний жодним чином. Крім того, у iPhone SE 2 немає технології 3D Touch, в результаті чого він не зможе запропонувати стільки ж можливостей, як і більш старші моделі. Офіційна рекомендована ціна новинки, як повідомляється, складе $ 399 за базову модель з 64 ГБ вбудованої пам’яті, або ж $ 499 за версію з 128 ГБ пам’яті. Такі розцінки актуальні тільки для американського ринку, тоді як в Росії цей апарат може виявитися значно дорожчим в усіх відношеннях, і це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно засмутить всіх покупців, адже чим більше стоїть якась електроніка, тим менше коло людей хоче собі її купити.

Якщо вірити закордонним ЗМІ, то новенький iPhone SE 2 буде виглядати саме так, як на опублікованих зображеннях. Офіційними вони є чи ні – невідомо, але майбутня новинка виглядає саме так, як повідомляли раніше інсайдери. Вона володіє подвійний основною камерою на тильній частині, підтримкою бездротової зарядки і оновленим зовнішнім виглядом, за рахунок якого мобільного пристрою виглядає дуже привабливо. В першу чергу такий флагман націлений на країни, де у більшої частини населення невеликі доходи. У число таких входять Індія, Україна, Росія, Казахстан, Китай і інші держави, громадяни яких в переважній більшості випадків не мають у своєму розпорядженні великими доходами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОAkket

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.