Xiaomi випустила оригінальне захисне скло для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випустити фірмове захисне скло Mi Protective Glass компанія Xiaomi вирішила через те, що кожна людина, як показують дослідження, упускає свій смартфон приблизно вісім разів. У деяких випадках дуже не щастить, бо дисплей розбивається, а користуватися таким телефоном вже не просто неприємно через поганий зовнішнього вигляду, але ще й небезпечно, адже про розбите скло дуже легко порізатися. Якщо на екран мобільного пристрою виявиться наклеєно захисне скло, проблем при падінні в переважній більшості випадків вдасться уникнути, тому що воно прийме весь удар на себе, розбившись або ушкодивши, але при цьому захистимо екран телефону.

За словами виробника, при створенні скла Mi Protective Glass вона працювала з компанією Corning, є яка виробником захисних панелей під назвою Gorilla Glass. Нові аксесуари Xiaomi для фірмових мобільних пристроїв не тільки ідеально повторюють розміри її телефонів, але ще і володіють 100% прозорістю, тому картинка, яка відображається з наклеєним на екран склом, повністю ідентична зображенні без цього самого додаткового скла. Таке скло має жорсткість 9H, тому зашкодити йому дуже і дуже складно, тим більше при звичайному повсякденному використанні. Воно захищає екран телефону від розбиття, подряпин, відколів і всього подібного, а це звичайно ж дорогого коштує.

У комплект поставки до скла входить спеціальний аксесуар, який дозволяє наклеїти його максимально легко і просто самостійно. Крім того, така послуга буде надаватися в магазинах Mi Home, але в яку суму вона обійдеться поки що невідомо. На склі має якісне олеофобне покриття для запобігання появи відбитків пальців, а ще воно не кришиться на дрібні шматочки, щоб не нашкодити телефону і оточуючим людям, які будуть перебувати поблизу в момент падіння телефону. Офіційна рекомендована ціна Xiaomi Mi Protective Glass становить 400 індійський рупій або, в перекладі на російську валюту, близько 100 грн. Поки що купити оригінальні захисні скла від даного бренду можна тільки в Китаї і Індії, але вже в найближчі місяці вони повинні стати доступні в Європі та інших країнах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.