Categories: Смартфони

Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11

Share

Буквально вчора компанія Xiaomi випустила важливу нову прошивку MIUI 11. Вона виправляє відразу кілька проблем, містить в собі свіжий грудневий патч для системи безпеки Android від Google, а також впроваджує ряд нових функцій, які абсолютно точно є дуже корисними і потрібними.

Компанія Xiaomi нарешті вирішила, принаймні як вона сама запевняє, проблему зі своїм фірмовим шрифтом Milan Pro. Такий, нагадаємо, був створений розробниками китайської корпорації спеціально для прошивки MIUI 11 і всіх її подальших версій. Проте, в такому були деякі проблеми. З якихось незрозумілих причин іноді даний шрифт не використовувався для деяких елементів, і це виглядало дуже негарно, особливо при використанні будь-якої мови, що відрізняється від англійського або ж китайського. Виною всьому, як повідомляється, був вкрай неприємний баг, але тепер такої повністю справний, тому шрифт буде діяти на всю операційну систему і на все сторонні додатки, в яких підтримується така можливість.

Крім виправлення цієї проблеми і ще декількох багів, пов’язаних з повідомленнями, компанія Xiaomi впровадила дві вкрай важливі функції. Так, тепер користувачі можуть додавати субтитри під час запису голосу або ж відео. Крім того, крім іншого, користувачам надається можливість легко і просто користуватися аудіокодеком Bluetooth LHDC (Low-Delay HD Audio Codec), підтримку якого нарешті додали в прошивку MIUI 11. За рахунок цього якість звуку, що передається на інші електронні пристрої, тепер буде відчутно краще і вище, але за умови, якщо навушники, колонка або інший музичний гаджет мають підтримку такого. У смартфонах від багатьох інших брендів сумісність з таким протоколом передачі даних вже давно є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що прошивка MIUI 11 з такими новими функціями і можливостями доступна тільки для смартфонів Mi 9, Mi 9 Pro, Mi 9 SE і інших представників даного модельного ряду, причому лише в Китаї, де вона поширюється під номером збірки 9.12.12. Проте, вже в найближчі півтора місяця, тобто до кінця січня, компанія Xiaomi обіцяє оновити до цієї операційної системи всі свої мобільні пристрої, в тому числі на міжнародному ринку. Глобальна прошивка відрізняється від китайської тим, що в неї вбудована підтримка різних мов світу, в тому числі російського і українського, а також, крім того, це програмне забезпечення має інтеграцією з сервісами Google, включаючи фірмовий магазин програмного забезпечення, зустріти який в китайській прошивці неможливо .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024