Названо час анонса і можливості Huawei Mate Xs

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жовтні Huawei провела презентацію складного смартфона Mate X і там же оголосила про свої плани випустити в першому кварталі наступного року його вдосконалену версію – Mate Xs.

Під час спілкування з журналістами видання FrAndroid генеральний директор Huawei Consumer Business Юй Чендун підтвердив, що оновлений варіант складного смартфона компанія привезе на виставку MWC 2020 року, яка пройде в Барселоні в період з 24 по 27 лютого наступного року.

Крім цього, обіцяно, що новий складаний апарат запропонує кращу керованість, вдосконалену гнучку матрицю, шарнірний механізм і процесор. Уже відомо, що в якості апаратної платформи буде використовуватися фірмовий чіп Kirin 990 5G, що дозволить смартфону працювати в мережах п’ятого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топ-менеджер компанії заявив, що Huawei планує продавати мобільник з гнучким дисплеєм в Європі, але при цьому він не уточнив, буде це Mate X або Mate Xs. І це за умови, що нові смартфони позбавлені Google-сервісів. Крім того, Юй Чендун заявив про те, що вони орієнтовані на створення більш тонкого і легкого складного смартфона серед усіх існуючих на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.