Huawei P40 з новими сервісами Huawei представлять в березні 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P40 буде представлений в кінці березня під час спеціального заходу в Парижі. Про це заявив глава відділу споживчих брендів Юй Чендун (Yu ChengDong), більш відомий як Річард Ю (Richard Yu) під час інтерв’ю французькій пресі.

Точна дата анонсу поки не була названа. Але топ-менеджер пообіцяв, що Huawei P40 і P40 Pro отримають абсолютно новий дизайн, який принципово відрізняється від того, що було представлено в лінійці до цього. Крім того, нам обіцяють чудову камеру, максимальну продуктивність і поліпшену автономність.

Що ще цікавіше, Річард Ю обіцяє, що смартфон буде поширюватися по всіх традиційних каналах, включаючи операторів і посередників. Він також стверджує, що телефон буде працювати під управлінням Android 10 з інтерфейсом EMUI. Внутрішня операційна система HarmonyOS поки не буде використовуватися в смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Річард Ю додав, що смартфон отримав набір нових додатків і сервісів Huawei Mobile Services, які повинні бути запущені одночасно з Huawei P40. Нагадаємо, Huawei Mate 30 позбавлений додатків і сервісів Google. Останнім часом Huawei активно залучає розробників для створення власних аналогів, які першим отримає саме Huawei P40.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.