Список смартфонів Huawei і Honor, які оновлять до Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відомо про те, що в середині грудня 2019 року компанія Huawei приступила до другого етапу розгортання своєї фірмової прошивки для смартфонів, тому вже в найближчі дні нову операційну систему отримають дуже багато моделей мобільних пристроїв, оснащених за останнім словом техніки. Свіжа прошивка під назвою EMUI 10 приносить з собою підвищення швидкості роботи, покращений інтерфейс, нові стандартні програми, перероблений екран блокування, поліпшену систему повідомлень, а також безліч інших приємних нововведень, які роблять це програмне забезпечення найкращим з усіх, які колись випускала на ринок дана компанія. Крім того, апдейт сильно підвищує безпеку, впроваджуючи нову систему захисту.

Таким чином, встановити нову операційну систему абсолютно точно варто принаймні заради підвищення швидкості роботи, збільшення часу автономної роботи і, крім того, заради посилення системи захисту. Повідомляється, що вже в найближчі дні прошивку EMUI 10 на базі Android 10 отримають такі моделі смартфонів, як Y9 2019 (2019), Y6 (2019), Y7 (2019), Y7 Pro (2019), Y7 Prime (2019), Nova 5Z , Nova 5i, Enjoy 10S і Enjoy 10, тобто всім користувачам таких крупно повезло. Звичайно, оновлені до новітнього програмного забезпечення виявляться і моделі від Honor, входять в число яких Play 3, Play, Play 3e, 20S, 20 Youth Edition, Nova 3 і Nova 3i. Свіжа ОС буде поширюватися «по повітрю», тому встановити її без зайвих складнощів зможуть всі бажаючі.

Прошивка важить близько 3 ГБ, в зв’язку з чим для її установки на накопичувачі повинно бути не менше 5 ГБ вільного простору, але чим більше тим краще. Нова операційна система приносить з собою масу різних нововведень, які зроблять її дуже і дуже привабливою в усіх відношеннях. Само собою, що новітнє програмне забезпечення в особі EMUI 10 виявиться безкоштовним, а ніякої реклами воно в собі не містить. Як показує практика, Huawei випускає актуальні ОС для своїх смартфонів приблизно протягом 1 – 2 років з моменту їх виходу на ринок, але точні терміни безпосередньо залежать від конкретних моделей. Так, про бюджетні дуже швидко забуває, а ось флагманські зазвичай оновлюються довше всіх інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.