iPhone 12 отримає неймовірну особливість, якої немає у інших

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійне джерело розповіло про те, чим порадує майбутня новинка. Спочатку експерти вважали, що «яблучна» корпорація не стане впроваджувати таку технологію в нові моделі своїх мобільних пристроїв, проте всі вони дуже сильно помилилися на цей рахунок. Так, зокрема, флагманського смартфону iPhone 12, який отримає підтримку мереж 5G, приписують вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Якщо всі сторонні компанії використовують дактилоскопічний модуль від сторонніх компаній, виробників таких, то «яблучна» корпорація вирішила вчинити інакше. Вона вважала за необхідне впровадити в свою фірмову продукцію сканер в екрані власної розробки, який вже успішно розроблений, а ще, крім того, його запатентували. Саме завдяки патенту і вдалося дізнатися, що такий компонент взагалі був створений, тому що всі дані про тих чи інших патентах, нехай і не прямо, публікуються у вільному доступі, завдяки чому будь-який бажаючий має до них повноцінний доступ.

Вбудований в екран сканер відбитків пальців дозволить власникам нового флагмана Apple легко і просто розблокувати свій мобільний пристрій, роблячи це без зайвих складнощів. При цьому, що важливо, сканер особи Face ID з iPhone 12 нікуди не пропаде. Це означає, що власники мобільних пристроїв зможуть використовувати один з двох варіантів розблокування телефону і підтвердження своєї особи в сторонніх додатках на вибір, кожен раз самостійно вирішуючи, що зручніше в даній конкретній ситуації – прикласти палець, або ж відсканувати особа. Дійшла справа до того, що на ринку вже є кілька електронних пристроїв «яблучної» корпорації, в екран яких вбудована така «фішка».

У число таких входять MacBook Pro 16 “і MacBook Air 2019. Всі думали, що« яблучна» корпорація просто використовувала класичний вбудований в кнопку сенсор, як було в iPhone 8 і інших більш ранніх її телефонах. Проте, насправді конструкція такої кнопки нічим не відрізняється від інтегрованого в дисплей сканера, тому фактично у Apple вже є гаджети з такою інноваційною сучасною технологією. У випадку ж з iPhone 12 вона виявиться виведена на новий рівень, а називатися така буде, найімовірніше, Display ID або якось так. Очікується, що новинка в особі флагмана «яблучної» корпорації виявиться представлена ​​вже в середині вересня наступного 2020 року, тоді як потім, після цього, її повинні запустити в продаж і зробити доступною для всіх покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.