Categories: Смартфони

iOS 14 отримала найбільш довгоочікувану функцію для iPhone

Share

Повідомляється, що Apple вирішила впровадити в свої фірмові мобільні пристрої функцію поділу екрана на дві частини, проте реалізована вона виявиться трохи інакше, ніж на інших смартфонах, доступних в даний час на ринку. Піти на такий крок «яблучна» корпорація хоче в першу чергу через те, що тепер у всіх її смартфонів великі екрани, а вже в наступному 2020 року вона представить і запустить в продаж новенький 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max, який стане найбільшим її телефоном з усіх, які вона коли-небудь випускала. У зв’язку з цим, використовувати на такому відразу два додатки одночасно виявиться дуже навіть комфортно. Наприклад, можна буде використовувати будь-якої месенджер, а разом з тим одночасно переглядати сайти в інтернеті.

При цьому, як наголошується, дана «фішка» виявиться найголовнішою в iOS 14 для iPhone, і саме їй планується приділити більшу частину уваги під час презентації WWDC 2020 року, на якій цю операційну систему і представлять публічно. Уже відомо про те, що ця сама платформа отримає вкрай високу швидкість роботи, а також, крім того, нову систему захисту, яка остаточно покладе край джейлбрейком. На яких саме моделях телефонів компанії буде доступна така функція поки що невідомо, проте, що очевидно у випадку з технікою Apple, старі телефони, начебто iPhone 8 Plus і iPhone X, її гарантовано не отримають. Як і завжди в таких випадках, бренд заявить про неможливість реалізувати її в повній мірі на старому «залізі».

Офіційна презентація операційної системи iOS 14 відбудеться в рамках конференції WWDC 2020 року, де цю платформу публічно анонсують, а потім, після цього, випустять у вигляді бета-версії. Тестуватися вона буде до самого моменту свого релізу, а настане такий у вересні, тобто через кілька місяців після публічної презентації. Встановити нову ОС на свої смартфони та планшети зможуть власники безлічі моделей, випущених за останні три роки, а можливо і за більш тривалий період часу. При цьому, швидше за все, iPhone 6s і iPhone SE до новенької платформи оновлені вже не будуть, тобто Apple зробить дані телефони неактуальними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

    В операційній системі Windows 11 оновлять "Провідник". Він отримає ШІ-функції, для яких будуть потрібні нові…

    27.04.2024

    Представлений найпотужніший кишеньковий ліхтарик: світить на сотні метрів

    Компанія Nitecore створила невеликий ліхтарик EDC25, який міститься в кишені. Однак це не заважає видавати…

    27.04.2024

    Galaxy AI від Samsung скоро стане набагато кориснішим

    Незабаром після того, як Samsung випустила його для кількох флагманських телефонів 2023, вона оголосила про…

    27.04.2024

    Spotify не приймає нових умов App Store в ЄС і знову обходить правила Apple

    Spotify, один із найбільших стрімінгових сервісів у світі, зіткнувся з новими правилами App Store від…

    27.04.2024

    Виявлено новий банківський троян Brokewell, який атакує Android

    Експерти в галузі кібербезпеки б'ють на сполох у зв'язку з появою чергової модифікації шкідливого банківського…

    27.04.2024

    Як швидко позбутися води в динаміках смартфона без зайвого клопоту

    Якщо ви випадково попалили свій смартфон водою, не потрібно панікувати та вдаватися до екстремальних методів,…

    27.04.2024