Список смартфонів Xiaomi і Redmi які не оновляться до прошивки MIUI 12

Як стало відомо від китайського ресурсу, який вже багато разів розкривав вірні дані такого роду, прошивка MIUI 12 ніколи не вийде для смартфонів Redmi Note 4X, Redmi 4X, Redmi Note 5A, Mi 5C, Mi Max 2, Mi Note 2, Mi Mix, Mi Mi 5s, Mi Mi 5s Plus, Redmi 5 Plus, Mi 5X, Redmi 5A і Redmi 5. Крім того, до нової ОС гарантовано не оновиться планшетний комп’ютер Mi Pad 3, тому всім власникам такого доведеться залишитися без новітнього програмного забезпечення в особі свіжої прошивки .

Само собою, що будуть і інші приємні особливості, якими всіх порадує нова операційна система. Так, вона повинна поліпшити систему розповсюдження оновлень, в результаті чого такі зможуть встановлюватися у фоновому режимі без необхідності перезавантажувати мобільний пристрій. Відбувається все саме так буде у випадку з невеликими апдейтами, спрямованими на виправлення різних багів і недоліків. Сама Xiaomi поки що не розкривала ніяких подробиць про прошивці MIUI 12, але вона вже підтвердила, що ця операційна система для смартфонів і планшетів побачить світ в 2020 році, а не коли-небудь пізніше. 

Останню версію програмного забезпечення, звичайно, виявиться абсолютно безкоштовним, тобто платити за нього не доведеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я