Categories: Смартфони

WhatsApp отримав темну тему оформлення, і ось як її активувати

Share

Вчора вийшла нова версія даного мессенджера, в якій з’явилася темна тема оформлення, проте включити її далеко не так просто, як багато хто думає. Для цього потрібно виконати цілу послідовність дій, після чого інтерфейс сервісу забарвиться в темні тони. При використанні темної теми оформлення під назвою Dark Mode весь інтерфейс мессенджера стане чорно-сірим, в результаті чого зовнішній вигляд WhatsApp вкрай сильно зміниться. Більш того, якщо в смартфон встановлений екран типу AMOLED, то вдасться за рахунок використання такої колірної схеми збільшити автономність при використанні даного мессенджера до 50% додатково, тобто вкрай сильно. Така перевага, поза будь-якими сумнівами, припаде до смаку всім користувачам, адже за рахунок нього заряджати телефон доведеться відчутно рідше, регулярно постійно використовуючи найбільший в світі месенджер з величезною аудиторією. Нова можливість вже доступна в останній публічної бета-версії сервісу, завантажити яку можна з магазину Google Play.

Так, в рамках даного маркетплейса потрібно обов’язково підписатися на бета-оновлення WhatsApp, встановлюючи саме тестову версію цього сервісу, а не стабільну збірку. Слідом за цим потрібно запустити месенджер і, після цього, чітко слідувати простій інструкції. Так, щоб активувати темну тему оформлення, потрібно відправити посилання на YouTube одному зі своїх контактів з адресної книги, причому будь-якого, після чого відкрити клавіатуру і натиснути на мініатюру відео, щоб відкрити YouTube в режимі «Картинка в картинці». Слідом за цим автоматично включиться темний режим Dark Mode, в результаті чого інтерфейс виявиться чорним і сірим. Поки що активувати таку тему оформлення можливо лише так, тобто ніяких інших способів це зробити поки що ще немає.

Очікується, що фінальна стабільна версія WhatsApp отримає темну тему оформлення і повноцінну настройку для її включення вже в першій половині 2020 року, коли розробники в повній мірі завершать роботу над таким нововведенням. Швидше за все, почати використовувати таку особливість всі користувачі зможуть вже в січні-лютому наступного року, тобто чекати залишилося вкрай мало. Релізу найбільшого в світі мессенджера з такою можливістю користувачі чекають вже багато років, тому, поза будь-якими сумнівами, подібне нововведення сподобається дуже багатьом, тим більше що з кожним місяцем на ринку все більше моделей мобільних пристроїв, оснащених екраном OLED або AMOLED, що , по суті, абсолютно одне і теж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024