Шестирічний iPhone 5s і iPhone 6 отримали важливе оновлення iOS

Ще у вересні Apple почала поширення операційної системи iOS 13 з величезною кількістю нових функцій і загальносистемним темним режимом. Однак оновлення не було випущено на iPhone 5s та його наступнику iPhone 6.

Власники цих моделей змушені перемикатися на більш сучасні моделі iPhone, якщо вони хочуть отримувати новітній прошивки. Зробити це стало ще простіше, коли Apple стала пропонувати безвідсоткову розстрочку.

Втім, розробники продовжують випускати оновлення для вищезгаданих смартфонів, а також для старих iPad. На цьому тижні вийшло оновлення iOS 12.4.4, яка доступна на iPhone 5s, iPhone 6, планшетах iPad Air (1-го покоління), iPad mini 2 і iPad mini 3. Нарешті згадане оновлення також поширюється на iPod Touch 6.

У журналі оновлень кажуть, що це дуже важливе оновлення, яке стосується системи безпеки і збереження ваших персональних даних. Apple настійно рекомендує всім власникам цих пристроїв оновитися до iOS 12.4.4.

Приємно констатувати, що Apple хоче забезпечити актуальність і безпеку навіть старих пристроїв. Нагадаємо, iPhone 5s був випущений більше 6 років тому. Підтримку такого рівня на Android-пристроях ви не знайдете.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.