Смартфони вишикувалися в чергу за камерами

За словами Джона Чена (Jones Chen), голови GSEO (Genius Electronic Optical), постачальники модулів камер для смартфонів середнього і високого класу останнім часом не встигають за постійно зростаючими запитами виробників смартфонів. В результаті на ринку утворився дефіцит.

Це пов’язано зі збільшенням кількості модулів в основних і фронтальних камерах смартфонів, а також з їх підвищеної складності виготовлення і різноманітністю лінз. Джонс Чен додає, що багато компаній все більш активно використовують конфігурації з трьох і чотирьох модулів в основній камері.

Камери сучасних смартфонів вимагає наявності передового обладнання з точним програмним забезпеченням для виробництва. За оцінками фахівців, наступного року попит на камери для смартфонів стане ще більш високим. Тільки кілька провідних китайських компаній на наступний рік замовили вже більше 500 млн камер для своїх смартфонів, причому в кожній перебуває по кілька датчиків зображення.

Джонс Чен додав, що виробники смартфонів постійно покращують характеристики камер своїх смартфонів. Це призведе до збільшення загального валового прибутку постачальників камер. Його компанія GSEO спеціалізується на модулях камер для смартфонів середнього і вищого класу і знижує замовлення з низьким валовим прибутком. Компанія працює над перископными камерами, моделями з ToF, а також селфи-камерами, які будуть заховані під екранами. Сучасні моделі забезпечують більш високий прибуток.

Популярність модулів камер роздільною здатністю 10 Мп і більше зростає, на їх частку припадає майже половина комерційної діяльності GSEO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я