Xiaomi випустила Redmi Note 9, кращий бюджетний смартфон

Надійний китайський ресурс повідомив про те, що Xiaomi нарешті завершила розробку такого смартфона, як Redmi Note 9. Мобільний пристрій вже надійшов в пробне виробництво, після чого його тестуватимуть протягом декількох тижнів. Все це потрібно для того, щоб уже в січні-лютому анонсувати це мобільний пристрій з початкової цінової категорії, а потім запустити його в продаж.

Повідомляється, що Xiaomi Redmi Note 9 виявиться найбільш просунутим мобільним пристроєм бренду з усіх, які коли-небудь випускалися в рамках початкової цінової категорії. Джерело запевняє, що новинка отримала восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 765 (без підтримки 5G), 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а оцінена така виявиться в $ 240 тобто саме за такою ціною цей смартфон збираються продавати в Китаї, щоб зробити його максимально привабливим у всіх відносинах. Цінник міжнародної моделі буде вищим. Повідомляється, що зараз китайська корпорація вже працює над тим, щоб внести свою нову розробку в реєстри 3C і TENAA, що необхідно для законного продажу новинки в Китаї. Крім того, вже відомі і деякі інші подробиці.

Згідно розкритим відомостями, новинка порадує покупців подвійною фронтальною камерою, причому під неї зроблять невеликий отвір в екрані, який буде знаходитися в верхньому лівому кутку. На тильній частині Xiaomi Redmi Note 9 користувачів чекає четверна основна камера, що володіє здатністю 64 Мп + 12 Мп + 20 Мп + 8 Мп. Вона отримає підтримку п’ятикратного оптичного зуму, ширококутний кут огляду, а також кілька інших особливостей, за рахунок яких вона виявиться здатна задовольнити інтерес практично всіх користувачів. Також буде випущена і преміальна версія нового «бюджетника», а отримає така 8 ГБ оперативної і 512 ГБ постійної пам’яті, тобто вкрай значний обсяг пам’яті. Втім, даних про її вартості поки що немає.

При ціннику на рівні $ 240 за базову модель, новинка гарантовано буде представляти із себе кращий бюджетний смартфон з усіх, які коли-небудь випускалися на ринок. Телефону приписують вбудований в IPS-екран сканер відбитків пальців, підтримку технології швидкої зарядки потужністю 30 Вт, корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, модуль NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами, а також, крім того, повноцінний сканер особи, здатний враховувати обсяг, тобто обдурити його за допомогою фотографій не вийде. Продажі Xiaomi Redmi Note 9 повинні початися через кілька тижнів після презентації, а прямо «з коробки» на смартфон виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 в особі фірмової прошивки MIUI 11. Наявність 3,5 мм роз’єму для підключення навушників поки що знаходиться під великим питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я