Samsung Galaxy S11+ отримав особливі 108 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже авторитетний мережевий інформатор під ніком Ice Universe неодноразово підтверджував, що у нього є свої контакти у відділі розробок південнокорейської компанії Samsung.

Цього разу він поділився ексклюзивною інформацією про головний датчик зображення флагманського смартфона Samsung Galaxy S11+, який відрізнятиметься від стандартної версії Samsung Galaxy S11 зокрема своїми фото- і відеоможливостями.

Джерело і раніше говорив про те, що Samsung Galaxy S11+ отримає особливу камеру. Нарешті він уточнив, про що саме йдеться. Справа в тому, що в стандартній версії Samsung Galaxy S11 буде використовуватися вже добре знайомий нам датчик зображення Samsung ISOCELL Bright HMX, який вперше був анонсований для смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha, а з’явився на ринку в смартфон Xiaomi Mi CC9 Pro або Xiaomi Mi Note 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Samsung Galaxy S11+, то смартфон отримає ексклюзивний датчик зображення розробки Samsung. Його дозвіл складе 108 Мп, а оптичний формат буде дорівнює 1/1,3 дюйма, однак він буде істотно відрізнятися від Samsung ISOCELL Bright HMX по двох параметрах: по-перше, за якістю одержуваних матеріалів, а по-друге, за вартістю.

Сьогодні Ice Universe також повідомив, що насправді камери Samsung Galaxy S11 і Galaxy S11+ будуть виглядати куди більш гармонійно, ніж демонструють останні рендери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.