Oppo Reno 3 Pro: 5G-бюджетник з 90-Гц дисплеєм, 12 Гб ОЗУ і Snapdragon 765G

Oppo Reno 3 Pro – стане прямим розвитком теми 5G-смартфонів. За процесорної частини це буде другий після Redmi K30 апарат на базі чіпа Snapdragon 765G, який був представлений на цьому тижні.

Завдяки самій Oppo ми знаємо, що новинка буде відрізнятися тонким 7,7 мм корпусом вагою 180 грам, який отримає круглий отвір під селфі-камеру і акумулятор ємністю 4025 мАг.

Останні інсайдерські відомості вказують на те, що Oppo Reno 3 Pro буде володіти пристойним OLED-екраном діагоналлю 6,5 дюйма з частотою оновлення 90 Гц. Під кришкою встановлений Snapdragon 765G в зв’язці з 12 Гб оперативної пам’яті. Велика ймовірність, що будуть модифікації і простіші з 6/8 Гб оперативки.

Смартфон має запропонувати швидку 30-ватну зарядку VOOC 4.0 і на задній панелі встановлять чотири камери: 48 Мп + 8 Мп (телеоб’єктив) + 13 Мп (ширококутний) + 2 Мп. Для автопортретів встановлять селф-модуль на 16-мегапікселів.

Oppo Reno 3 Pro повинен стати конкурентом Redmi K30, але хто з них вийде переможцем у протистоянні, багато в чому визначатимуть цінники на смартфони. Прем’єра новинки Oppo має відбутися в грудні нинішнього року, а на початку наступного року компанія представить флагман з Snapdragon 865 на борту.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.