Ціна iPhone SE 2 здивувала всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Профільний японський ресурс MacOtakara повідомив про те, що вже в першій половині наступного року «яблучна» корпорація насправді випустить на ринок новенький iPhone SE 2, але в даний час, за даними джерела, Apple до цих пір не може вирішити, під яким саме найменуванням випустити цей апарат. Розглядаються різні варіанти, в тому числі iPhone 9. Новинка, як зазначається, виявиться майже точною копією iPhone 8, за винятком хіба що технічного оснащення, тому що таке зроблять більш просунутим в усіх відношеннях. Апаратної основою маленького флагмана бренду стане 4,7-дюймовий IPS-екран, а доповнений він буде кнопкою «Додому» знизу.

Навіть не дивлячись на вже масове використання такої технології в телефонах на базі Android, вбудованого прямо в дисплей сканера відбитків пальців цей апарат гарантовано не отримає, тому всім користувачам такого доведеться використовувати вбудований в кнопку, що знаходиться під екраном. Простіше кажучи, ніякого сканера особи Face ID цей апарат запропонувати покупцям не зможе, а це, поза будь-якими сумнівами, сильно засмутить багатьох покупців. Втім, компенсацією за це стане вартість, тому що попросять за телефон всього $ 399, якщо говорити про базовій модифікації з 64 ГБ постійної пам’яті. 

Об’єм оперативної пам’яті смартфона складе 3 ГБ, а просунута конфігурація зможе похвалитися накопичувачем на 256 ГБ, але за неї доведеться викласти вже на $ 100 більше. По частині зовнішнього вигляду новенький iPhone SE 2 виявиться копією моделі iPhone 8, отримавши корпус зі скла і металу, причому в такому буде навіть підтримка бездротової зарядки Qi, а однією з «фішок» новинки виявиться наявність захисту від води і пилу за стандартом IP67, тому телефону виявиться не страшно навіть занурення під воду на невеликий період часу. За даними джерела, новинка виявиться представлена ​​вже в в першому кварталі 2020 року, тобто в період з січня по березень, а незабаром після анонса почнуться її продажу по всьому світу, завдяки чому купити собі цей апарат зможе максимально широке коло покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.