Xiaomi випустила новий додаток для смартфонів на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Новітнє програмне забезпечення може бути завантажене з магазину Google Play, а підтримує воно абсолютно всі моделі телефонів, починаючи з найдешевших і закінчуючи вкрай дорогими. При цьому не має ніякого значення, яким брендом був випущений смартфон – нова програма працює на абсолютно будь-яких, і вона не містить в собі реклами, тому використовувати її виявиться максимально зручно і приємно у всіх відношеннях. Новітнє програмне забезпечення, доступне для завантаження з сьогоднішнього дня, називається, Mi Credit, а являє воно з себе спеціальний сервіс, що дозволяє отримувати гроші в борг на покупку фірмової електроніки на особливих вигідних умовах. По суті, через ці програми можна оформити мікропозику на невеликий період часу, аж до двох-трьох місяців, але при цьому ніяких відсотків платити не потрібно, якщо повернути кошти в термін. Витратити такі можна лише на техніку від Xiaomi.

Реклама

Ліміт кредиту досягає $ 1400. Новітнє програмне забезпечення дозволяє легко і просто подати заявку на отримання мікропозик і, в разі її схвалення, отримати все необхідне для покупки техніки Xiaomi в невеликий кредит на вигідних умовах. Розмір ліміту такого залежить від безлічі факторів, тому у випадку з кожною людиною він виявиться індивідуальним. За словами Xiaomi, новий сервіс дозволяє полегшити процес покупки будь-фірмової техніки в роздрібних торгових точках бренду і в онлайн-магазині, тому що він дозволяє не просто уникнути паперової тяганини, але ще і отримати будь-які гаджети відразу, а не через кілька місяців.

В даний час програма Mi Credit працює тільки в Індії, а пов’язано це з тим, що даний ринок здається китайської корпорації найбільш підходящим і перспективним для просування такого роду сервісу. Очікується, що він запрацює в  Європи, США та інших країнах світу вже в наступному 2020 році, завдяки чому покупці зможуть легко і просто здійснювати покупку фірмової електроніки в межах ліміту. Такий діє на будь-які фірмові гаджети, в тому числі на смартфони, телевізори, ноутбуки, планшети, монітори, принтери, бездротові навушники, портативні акумулятори, смарт-годинник, наручні гаджети, а також багато інших найменування, яких в даний час вкрай багато. Завантажити цю програму вже можна з безлічі магазинів, в тому числі з Xiaomi App та Google Play.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ