Categories: Смартфони

Apple випустить iPhone SE 2 Plus для “бідного” населення

Share
Час читання: 2 хв.

Як стало відомо від інсайдера, вже в наступному 2020 році “яблучна” корпорація представить публіці відразу кілька нових мобільних пристроїв, одним з яких виявиться iPhone SE 2 Plus. Новинка отримає великий 6,1-дюймовий OLED-екран, який займе більшу частину простору на лицьовій частині, тоді як сканера особи Face ID в цій моделі не буде. Замість нього користувачам запропонують використовувати дактилоскопічний модуль Touch ID третього покоління, який буде вбудований не в екран або в кнопку «Додому», а в бічну кнопку управління живленням. Новинка отримає передове технічне оснащення, але менш просунуту камеру, ніж в звичайних «старших» моделях. Дисплей цього телефону виявиться виготовлений за технологією OLED.

Інших даних про майбутню новинку в особі iPhone SE 2 Plus, на жаль, в даний час немає, а раніше про таку модель ніхто нічого не розповідали. Найімовірніше, лише зовсім недавно керівництво Apple вирішило затвердити випуск такої моделі, тоді як раніше цього ніхто і не планував. Можливо, що піти на такий крок співробітників «яблучної» корпорації підштовхнули відомості про те, що продажі фірмових iPhone за останній рік скоротилися більш ніж на 10%, тобто купувати смартфони компанії став все більше менше коло людей. Запуск в продаж нового флагмана «для бідних» цілком може все виправити, надавши допомогу бренду в збільшенні розміру аудиторії. Така вкрай важлива для розвитку фірмової екосистеми.

З кожним роком компанія все сильніше робить ставку на різні сервіси та технології, за які користувачам потрібно постійно платити гроші за передплатою. Це дозволяє Apple заробляти все більше і більше грошей з кожним роком, нехай продажу її фірмовою електроніки при цьому і скорочуються. Цілком собі очевидно, що «яблучна» корпорація продовжить і далі випускати смартфони, щоб розмір її аудиторії постійно збільшувався. Новинка в особі iPhone SE 2 Plus з цим гарантовано допоможе, адже вона виявиться максимально доступною за ціною, завдяки чому широке коло людей зможе дозволити собі її покупку без будь-яких зайвих складнощів і всього подібного.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024

    Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

    У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в…

    30.09.2024