Xiaomi Redmi K30 Pro на Snapdragon 865 надходить в продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо від надійного джерела, смартфон Xiaomi Redmi K30 Pro анонсують вже в лютому 2020 року, а його продажі почнуться через кілька тижнів – в березні. Цей апарат буде вигідно відрізнятися від звичайної моделі, тому що він отримає новітній восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865, тобто найпродуктивніший з усіх наявних на ринку. Крім того, цей самий чіп доповнений модемом Snapdragon X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, тобто новинка виявиться здатна підключатися до будь-яких мереж п’ятого покоління, підтримуючи всі наявні в світі стандарти такої. При цьому, телефон отримає роз’єм USB Type-C, а однією з його особливостей виявиться батарей ємністю 4200 мАг.

Смартфон зможе похвалитися підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 45 Вт, завдяки чому повна зарядка акумулятора буде займати близько півгодини, тобто зовсім мало часу. Серед інтерфейсів користувачів в цьому телефоні топового рівня чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, 5G і багато інших, включаючи звичайно ж навіть NFC. Очікується, що новинка отримає четверну основну камеру на задній кришці, а її корпус виявиться виконаний з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6. Чи буде в цій моделі 3,5 мм роз’єм для навушників, на жаль, поки що невідомо, тому що подробиць із цього рахунок в даний час просто немає.

Є всі підстави вважати, що прямо «з коробки» на Xiaomi Redmi K30 Pro виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. За рахунок цього даний флагман виявиться ще більш привабливі в очах всіх покупців, а дочекатися залишилося лише його анонса і запуску в продаж. Швидше за все, новинка буде коштувати близько $ 450, і це на старті продажів, тоді як через якийсь час флагман повинен стати ще дешевше, тому дозволити собі його покупку зможе максимально широке коло людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.