У iPhone 12 сканер відбитків пальців виявиться в 17 разів більше, ніж у Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple може перейти з розпізнавання осіб Face ID на нові підекранні ультразвукові сканери відбитків пальців Qualcomm. Про це повідомила китайська газета Economic Daily News.

Відзначається, що Apple зустрінеться наступного тижня з виробником GIS, пов’язаним з сенсорними екранами. За даними джерела, Apple збирається використовувати ультразвуковий сканер відбитків пальців Qualcomm як мінімум в одній моделі iPhone, яка буде представлена у вересні 2020 року. Однак плани можуть бути відкладені і до 2021 року. GIS буде співпрацювати з Qualcomm для постачання необхідних компонентів.

Відзначимо, що компанія Qualcomm щойно представила на заході Snapdragon Technology Summit на Гаваях підекранний сканер відбитків пальців нового покоління. 3D Sonic Ma оголошений найбільшим у світі, оскільки площа розпізнавання відбитків у порівнянні з моделлю минулого покоління збільшилася в 17 разів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm поставляє сканери для Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note10, а Galaxy S11 і iPhone 12 можуть отримати більш просунуту версію технології.

Відзначимо, що зараз у мережі також ходять чутки про відмову Samsung від подібних сканерів, оскільки ті виявилися проблемними, і плани по переходу на сканування осіб у майбутніх флагманах Galaxy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.