Categories: Смартфони

Google назвала найкращі програми та ігри для Android

Share

Американська корпорація Google вирішила підвести підсумки нинішнього року, назвавши кращі програми та відеоігри, які вийшли для Android за цілий останній рік. Фахівці враховували безліч чинників, починаючи від загального рейтингу і закінчуючи своєю власною думкою. Найвищі шанси потрапити в список кращих були у додатків, які якимось чином змінили світ, несучи до нього щось нове і незвичайне.

Найкращим додатком року став інноваційний сучасний відеоредактор під назвою Video Editor – Glitch Video Effects, який використовує штучний інтелект і нейронну мережу для створення різних ефектів. Кращою грою року стала Call of Duty: Mobile, яка продовжує користуватися неймовірно великою популярністю по всьому світу навіть зараз, через майже два місяці з моменту свого релізу. Великої уваги також був удостоєний додаток Ablo, який дозволяє прямо через інтернет заводити собі друзів з інших країн світу. Особливість цього ПО в тому, що воно може в режимі реального часу переводити як текст, так і голос, в результаті чого люди можуть спілкуватися один з одним, не знаючи навіть спільної мови.

Також Google дуже високо оцінила додаток «Звички», яке дозволяє власникам смартфонів на Android виробляти в собі хороші постійні звички, на кшталт споживання певної кількості води в добу (корисно для здоров’я), медитації, зарядки, читання книг та інших дій. Це програмне забезпечення містить простий і зрозумілий інтерфейс, а ще його переведено більш ніж на 35 мов, в тому числі на російську. Всі ці програми та ігри, як запевняє американська корпорація, в тій чи іншій мірі змінили життя багатьох людей, зробивши її краще, ніж раніше. Крім того, вони змусили інших розробників задуматися про поліпшення свого власного ПО, запровадивши в таке нові технології і розробки, на кшталт машинного навчання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також різних нагород в різних номінаціях були удостоєні інші програми та ігри, але такі були відібрані вже за підсумками призначеного для користувача голосування, яке проходило в листопаді нинішнього року. Простіше кажучи, користувачі смартфонів на базі Android самі вибирали найкращі, на їхню думку, додатки та відеоігри. Крім іншого, фахівці «пошукового гіганта» назвали найбільш продавані книги в 2019 році. У число таких потрапили «Майстер і Маргарита» від Михайла Булгакова, «НИ СИ» від Джені Сінсеро і «Легкий спосіб кинути палити» від Аллена Карра. Всі вони користуються найбільшою популярністю серед користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024