Стала відома дата релізу нових смартфонів Samsung

Про пристрої поки нічого не відомо, але чекати залишилося недовго.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки всі з нетерпінням чекають нових подробиць про Samsung Galaxy S11, південнокорейська компанія вирішила розбавити очікування новинами про інший серії своїх пристроїв. Про це повідомляє Gizchina.

В’єтнамське підрозділ компанії опублікувало тизер-ролик лінійки пристроїв Galaxy A 2020 року. Нові пристрої повинні представити вже скоро, 12 грудня.

На відео не розкриваються назви майбутньої моделі і будь-які подробиці про специфікації. Проте можна побачити, що гаджет отримає дизайн, схожий з Galaxy Note10 – великий безрамковий дисплей з фронтальною камерою в вирізі в верхній частині екрану. З огляду на специфіку A-серії, гаджети навряд чи отримають флагманські характеристики.

Імовірно, на наступному тижні Samsung може показати Galaxy A11, A31 і A41. Незадовго до появи ролика Samsung зареєструвала три нові моделі смартфонів: SM-A115F, SM-315F і SM-415F. Також є ймовірність, що компанія покаже топові Galaxy A71 і Galaxy A91, хоча реліз пристроїв, швидше за все, відбудеться не раніше весни 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.