10 найпотужніших недорогих смартфонів на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен з смартфонів, який потрапив до рейтингу, був сумарно протестований понад 100 разів, а зробили це саме його власники з різних регіонів світу, які запускали на ньому AuTuTu для оцінки потужності свого конкретного екземпляра. У підсумку, для кожного з телефонів було отримано усереднене значення продуктивності, яке і використовували для виявлення мобільних пристроїв, що володіють найвищою потужністю.

Найпершим смартфоном в топ-10 найпотужніших недорогих смартфонів виявився Xiaomi Redmi Note 8 Pro, який перевершив свого найближчого конкурента на більш ніж 20%, що дозволило їй зайняти почесне перше місце без будь-яких коливань. Йдеться про модель, яка володіє 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

На другому місці рейтингу опинився Vivo Z1 Pro, тоді як трійку лідерів замикає Xiaomi Mi 9 SE. На четвертій позиції опинився Realme XT, а на п’ятій Realme Q. Слідом за ними йдуть Xiaomi Mi 9 Lite, Xiaomi Redmi Note 7 Pro, Samsung Galaxy A170, Realme 3 Pro і Xiaomi Mi 8 Lite, який замикає десятку найпотужніших в світі смартфонів з недорогої цінової категорії. Всі ці телефони відрізняються один від одного по частині продуктивності не більше ніж на 25%, а коштують вони приблизно однаково. Головне враховувати, що максимальна продуктивність зовсім не гарантує високу швидкість роботи і інші приємні аспекти, тому що це дуже сильно залежить від якості програмного забезпечення і рівня його оптимізації під конкретне «залізо».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже всі смартфони з даного списку можна купити в Україні, а коштують вони менше ніж 15 000 гривень. Втім, звичайно, найдешевше купувати ці мобільні пристрої з доставкою з Китаю, тому що в цій країні світу їх продають відчутно дешевше, ніж де-небудь ще. Список найпотужніших в світі смартфонів на базі операційної системи Android актуальний станом на кінець листопада 2019 року, тому з плином часу він звичайно ж зміниться, так як в продаж надійдуть новітні моделі телефонів, які будуть могутніше старих. При виборі смартфона також варто звертати увагу на час автономної роботи, якість програмного забезпечення та на фотокамеру, яка в нього встановлена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.