Xiaomi знизила ціни на популярні смартфони: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація вирішила знизити ціни на свої популярні моделі смартфонів, зробивши такі набагато дешевшими у всіх відносинах, ніж раніше. Нові розцінки вже вступили в силу. Даний бренд, який спеціалізується на випуску найрізноманітнішої електроніки, постарався зробити все можливе для того, щоб якомога ширше коло людей знайшов його смартфони та інші пристрої привабливими, і заради цього компанія вважає за необхідне зробити їх дешевше. Починаючи з сьогоднішнього дня купити Xiaomi Redmi 8A можна за всього-на-всього $ 99, тобто за дуже низькою ціною. Також вартість на 10 – 20% скоротилася на деякі інші моделі, всі з яких за рахунок цього стали дешевше і доступніше. Крім мобільних пристроїв, впали ціни на ноутбуки. Так, професійний Mi Notebook Pro 15,6 з процесором Intel Core i7 8550U і 16 ГБ оперативної пам’яті тепер коштує всього $ 1065. До цієї конфігурацію також включена графічна карта Nvidia GeForce GTX 1050, яка робить його фактично ігровим.

Само собою, що вартість була знижена і у багатьох інших ноутбуків, завдяки чому відтепер такі можна придбати зі знижкою на рівні 15%, тобто вкрай великий. Не оминуло стороною зниження цін і телевізори. Так, наприклад, Mi TV 4A тепер доступний на $ 28 дешевше у всіх трьох модифікаціях, в яких він пропонується для покупки. Навіть спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 з чіпом NFC став дешевше, в результаті чого відтепер його покупка обійдеться всього-на-всього в $ 28, тобто в украй скромну суму грошей. Судячи з усього, зниження цін є постійним, а не тимчасовим, тому завжди в майбутньому всі бажаючі зможуть купити собі дані електронні пристрої, а також інші, за зниженими розцінками.

Нові ціни вступили в силу з 1-го грудня 2019 року на території Китаю, а придбати за такими якусь електроніку можна в офіційному сайті Xiaomi на китайському ринку, а також у всіх роздрібних торгових точках бренду, розташованих в країні. Поза будь-яких сумнівів, такий крок з боку даного виробника зробить його телевізори, смартфони, спортивні браслети і ноутбуки доступнішими для всіх покупців, адже чим менше такі стоять, тим ширше коло людей зможе їх собі придбати, а потім, після цього, почати на постійній основі використовувати. На жаль, нові розцінки поки що недоступні в Європі та інших країнах світу, а станеться зниження цін на всі ці товари на міжнародному ринку точно невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.