Categories: Смартфони

Кращий за Galaxy S11: Xiaomi Mi 10 заряджається за 15 хвилин

Share

Новинка виявиться «вбивцею» Samsung Galaxy S11 принаймні одному з критеріїв – за швидкістю зарядки. За даними безлічі джерела, новий флагман китайської корпорації стане першим в світі, що володіє надшвидкої зарядкою. Це не порожні слова, а реальний факт. Як запевняє відомий мережевий інформатор Мукул Шарма, новинка в особі Xiaomi Mi 10 дуже сильно перевершить Samsung Galaxy S11 з такого важливого критерію, як швидкість зарядки. Так, новинка отримає підтримку фірмової швидкої зарядки під назвою Mi Charge Turbo з потужністю в цілих 100 Вт. Принцип роботи нової розробки не розкривається, проте її вже показали громадськості. При її використанні батарея ємністю 4000 мАг заряджається приблизно за 15 хвилин, тобто дуже і дуже швидко. Телефон заряджається буквально на очах, а таким зараз не може похвалитися жоден з доступних у продажу смартфонів.

За даними від інсайдерів, новинка отримає відразу кілька окремих осередків напруга, а також два акумулятора, фізично незалежних один від одного. За рахунок цього, з актуальних даними, кожна батарея буде заряджатися з потужністю 50 Вт одночасно, що й дозволить заряджати смартфон з рекордною швидкістю. За відомостями від мережевого інформатора, новинка отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, доповнений який виявиться графікою Adreno 650 і, крім того, різними іншими перевагами, в тому числі підтримкою технології бездротової зарядки на потужності понад 20 Вт, але який конкретно поки що невідомо.

Смартфон Xiaomi Mi 10, будучи преміальним телефоном китайської корпорації, повинні анонсувати вже в лютому 2020 року, про що також повідомив даний інсайдер. На практиці це означає, що такий апарат можуть уявити в рамках виставки MWC, пройде яка під кінець саме цього місяця в Барселоні. В її рамках публіці також можуть показати Samsung Galaxy S11. Втім, далеко не факт, що дані мобільні пристрої топового рівня анонсують з інтервалом в декілька днів. Може вийти так, що між їх презентацією встигне пройти кілька тижнів, або ж навіть більше часу. Основна ставка в таких новинки виявиться зроблена на фотокамеру, яка виявиться найбільш просунутою з усіх, які коли-небудь встановлювалися в телефони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024