Здешевлений Samsung Galaxy Note10 Lite розчаровує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про гаряче очікувану шанувальниками серії Samsung Galaxy Note здешевленої версії Galaxy Note10 Lite. Інформацією поділився відомий мережевий інформатор Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) в соціальній мережі Twitter.

Інсайдер підкреслив, що він з’ясував дещо про новинку, що його засмутило. Як сміливо заявив джерело, смартфон отримав “найгірший флагманський чіпсет”. На думку Агарвала, саме так можна охарактеризувати платформу Exynos 9810. Раніше інсайдер сподівався на появу в пристрої Samsung Exynos 9815 або Qualcomm Snapdragon 855

Днями в мережі з’явився бенчмарк, який підтверджує використання однокристальної системи Samsung Exynos 9810. Також в ньому відзначається 6 ГБ оперативної пам’яті і операційна система Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім розчарування в чіпсеті, Агарвал також поділився відомостями про камери смартфона. Він очікує використання фронтальної камери роздільною здатністю 32 Мп і широкоформатного модуля на 12 Мп на задній панелі.

Раніше в базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) з’явився стилус S-Pen для цього смартфона. Все це вказує на наближається анонс.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Note10 Lite може відбутися вже в грудні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.