Categories: Смартфони

Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для більш ніж 45 моделей смартфонів

Share

Нову операційну систему в особі MIUI 11 отримали навіть такі моделі смартфонів, які вийшли в 2017 році, тобто вже досить давно. Втім, слід враховувати, що в залежності від конкретного мобільного пристрою ця сама прошивка MIUI 11 може бути заснована на різних версіях Android, в тому числі на найактуальнішою з усіх доступних на ринку, тобто на Android 10. Дана прошивка принесла разом з собою темну тему оформлення, підвищену швидкість роботи, новий системний шрифт, перероблені стандартні іконки додатків, а також безліч інших нововведень, в тому числі динамічні звуки і анімації, які змінюються в залежності від конкретного часу доби.

За словами Xiaomi, дана операційна система є найшвидшою і стабільної з усіх, які коли-небудь випускалися на ринок під фірмовим брендом. Тепер, починаючи з 29 листопада 2019 року, гарантовано встановити дану прошивку на свої смартфони можуть власники таких моделей, як Xiaomi Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In-display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi S2 / Redmi Y2 і Redmi 7.

Втім, апдейт також доступний і для моделей Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note 2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi 5 , Redmi 5A, Redmi 4X і Redmi Note 5A, але у випадку з усіма такими прошивка MIUI 11 заснована на старіших версіях Android. Провести установку нової ОС дуже і дуже просто. Для цього потрібно відкрити «Налаштування», а потім, після цього, перейти в розділ «Оновлення ПЗ» і перевірити доступність нової прошивки. Новітнє програмне забезпечення вже є як в Китаї, так і на міжнародному ринку, тобто завантажити і встановити його можуть жителі США, Європи, України, Казахстану, Білорусії та інших держав без будь-яких обмежень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024