Саме таким буде OPPO Reno3 Pro 5G: перші фото

Під час недавньої презентації ColorOS 7 в Китаї OPPO оголосила, що випустить свій новий смартфон Reno3 5G в грудні цього року. Вчора віце-президент компанії Брайан Шен (Brian Shen) поділився зображенням майбутнього устрою на своїй сторінці в Twitter.

«Перший погляд на OPPO Reno3 Pro 5G – він отримає скляний корпус товщиною всього 7,7 мм, завдяки чому, швидше за все, стане найтоншим у своєму ціновому сегменті», – пише Шен.

На рендерах видно, що у смартфона буде екран з вигнутими краями, а фронтальна камера розташується в невеликому круглому вирізі зліва. Очікується, що OPPO Reno3 Pro 5G оснастять 6,5-дюймовим FHD + OLED-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц. Як заявляє виробник, новинка стане його першим дворежимним 5G-смартфоном – це означає, що пристрій буде працювати як в автономному (тільки мережі п’ятого покоління), так і в змішаному режимі (використання 5G з можливістю швидкого переходу до 4G LTE).

Згідно з чутками, в OPPO Reno3 Pro 5G буде встановлений акумулятор на 4200 мА ⋅ год, що підтримує швидку зарядку 30 Вт. За продуктивність смартфона буде відповідати процесор Qualcomm Snapdragon 735, а також 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Фронтальна камера буде на 32 Мп, а на задній панелі користувачі зможуть виявити чотири сенсора, один з яких буде на 60 Мп.

Ціна пристрою поки невідома, але GSMArena повідомляє, що вона буде коливатися від 425 до 600 євро залежно від конфігурацій і ринку (в Китаї буде дешевше).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.