“Старі” смартфони Samsung не втратять функціональність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому тематичний ресурс SamMobile повідомив, що Samsung вирішила припинити підтримку Bixby для старих версій Android. Якщо читати тільки кричущі заголовки, то звучить страшно, насправді ситуація виявилася не такою загрозливою».

Samsung не позбавить свої флагмани минулих років солідної частини функціональності. Корейський виробник лише припинить підтримку старої версії цифрового помічника Bixby. Замість цього, «постраждалі» Galaxy S8, S8 Plus, S8 Active, Note 8 і Galaxy A9 (2018) на основі Android 7 Nougat або 8 Oreo просто отримують зайву причину оновитися до Bixby 2.0.

Всі ці пристрої зі старими версіями Android повинні втратити підтримку Bixby Voice і Bixby Briefing з 1 січня 2020 року. Хороша новина в тому, що користуватися всіма функціями Bixby можна буде продовжити, якщо оновитися до Android 9 Pie. Ця версія Android вже офіційно випущена для всіх перерахованих пристроїв і проблем з отриманням апдейта бути не повинно. Разом з Android 9 Pie користувачі отримають і свіжу версію Bixby Voice.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.