Топ-5 кращих камерофонів 2019 року: рейтинг DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До кінця 2019 року залишається ще більше місяця, але фахівці DxOMark, що тестують камери мобільних пристроїв, підвели підсумки року, що минає і назвали кращі смартфони з точки зору їх фотоможливостей.

За минулі 11 місяців нинішнього року експерти DxOMark протестували 31 новий смартфон, причому це були як флагмани, так і апарати бюджетного і середнього сегментів. Відзначили вони і той прогрес, який продемонстрували мобільні камери. На ринку з’явилися помітні інновації як з точки зору апаратної складової, так і програмного забезпечення.

Фахівці DxO відзначають, що виставлений ними загальний середній бал є відмінним показником всебічних можливостей камери смартфона. За підсумками ж тесту лідерів на ринку двоє. Перше місце поділили Huawei Mate 30 Pro і Xiaomi CC9 Pro Premium Edition.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бронза дісталася iPhone 11 Pro Max і саме цей смартфон визнаний кращим серед всіх в справі зйомки відео. Четверте місце дісталося Samsung Galaxy Note 10+ 5G, який зумів набрати аналогічну кількість балів, що і йде третім смартфон від Apple – 117. Замкнув топ-5 кращих камерофонів Samsung Galaxy S10 5G.

У номінації кращий смартфон для зйомки з зумом переміг Xiaomi CC9 Pro Premium Edition. Найкраще нічні фото виходять у Huawei Mate 30 Pro, а панорамні, пейзажні та групові фотографії коник Samsung Galaxy Note 10+ 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.