Новий смартфон Motorola матиме застарілий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Досить давно з’явилися перші відомості про смартфон Motorola One Hyper, який оснащений висувною фронтальною камерою. На початку листопада пристрій пройшов сертифікацію Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

Але тільки зараз було офіційно оголошено про те, що перший смартфон Motorola з висувною фронтальною камерою буде представлений 3 грудня цього року. Варто відзначити, що смартфони з висувними камерами вже випустили всі лідери лідери ринку. Більш того, аналітики стверджують, що висувні камери не приживуться і поступляться місцем селфі-камерам, які врізані в екран. Діаметр останніх буде поступово зменшуватися, в результаті вони будуть розташовуватися під поверхнею екранів, які зможуть ставати прозорими в потрібний момент.

Згідно з попереднім витоками, Motorola One Hyper отримає екран діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Висувна камера оснащена 32-мегапіксельним датчиком зображення, а в основній камері будуть встановлені модулі роздільною здатністю 64 і 8 Мп, а також датчик глибини сцени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде побудований на базі однкористальної системи Snapdragon 675, він отримає 4 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 4000 мА•год, модуль NFC і FM-тюнер, роз’єм 3,5 мм для підключення навушників. Крім того, у нього ще й дактилоскопічний датчик зі світлодіодним підсвічуванням, якого Немає У інших смартфонів з висувною камерою.

З коробки смартфон буде працювати під управлінням Android 9 Pie, яку пізніше замінять на Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.