Коли вийде Android 10 для Samsung Galaxy S10, Note10, Note9 і інших пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для серій Galaxy S10 і Note10 в цьому році стартувала програма бета-тестування Android 10. Пізніше в неї було додано смартфон Note9. До цих пір Samsung не давала жодних коментарів з приводу розгортання публічної версії оновлення. З’явилася інформація, що масовий запуск почнеться на початку 2020 року.

Повідомляється, що випуск Android 10 з оболонкою One UI 2 для пристроїв Galaxy S10, Note10, і Note 9 намічений на січень 2020 року. Нагадаємо, в минулому році флагмани Galaxy S9 і S9 + отримали стабільну збірку Android 9 Pie прямо перед новим роком відразу після запуску бета-тестування в середині листопада. В цьому році запуск бета-тесту Android 10 для флагманських смартфонів компанії відбувся в жовтні. Є ймовірність, що для завершення програми Samsung може знадобитися до трьох місяців. Це може бути обумовлено усуненням помилок і серйозних проблем зі швидкою розрядкою акумулятора.

Сайт Sammobile виявив згадка про запуск публічної версії в додатку Samsung для учасників бета-тесту з Ізраїлю. Тому передбачається, що розгортання апдейта для S10, S10 +, S10e, Note10, Note10 + і Note 9 почнеться в січні для користувачів цього регіону. Варто відзначити, що це не остаточна інформація.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити інформації з ізраїльської версії додатка Samsung Members, то власникам пристроїв Galaxy S9, S9 +, A50, A70 і Galaxy Tab S6 варто очікувати поновлення до Android 10 в квітні 2020 року. Такий прогноз звучить втішно для A-серії, в той час, як користувачі S9 і S9 + можуть не зрозуміти, чому вони змушені чекати 3 місяці на відміну від власників Note9. Судячи з розкладу, Galaxy Tab S4 і Tab S5e отримають Android 10 в червні 2020 року, а Galaxy Tab A 8.0 і Galaxy Tab A 10.1 – в жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.