На тильній стороні Sony Xperia 0 буде шість камер: навіщо так багато

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Схоже, виробник всерйоз вирішив зробити акцент на значних фотоможливостях свого майбутнього флагмана.
У наступному році компанія Sony повинна представити свій новий смартфон – Xperia 0. У мережі вже з’явилося досить багато чуток про майбутній пристрій. Схоже, що виробник планує здивувати публіку кількістю камер на задній панелі – їх буде цілих шість. В даний час на ринку представлені різні типи смартфонів. Кожна компанія намагається створювати свої інновації і фішки. В результаті конкуренція зростає, а користувачі хочуть купувати щось дійсно незвичайне і виділяється. І коли за характеристиками всі пристрої вже знаходяться на досить високому рівні, виробникам залишається залучати аудиторію дизайном і камерами. Іноді мова йде не тільки про якість, а й про кількість – в цьому році ми вже бачили кілька смартфонів з п’ятьма камерами, але, схоже, Sony вирішила піти ще далі.
Зліва на задній панелі смартфона можна буде виявити вертикальний прямокутник з шістьма об’єктивами: 20 Мп (f / 2.4), 48 Мп (перемикання з f / 1.2 на f / 2.4), 16 Мп (f / 2.4), 8 Мп (f / 2.4 ), 12 Мп (перемикання з f / 1.2 на f / 2.4) і 5 Мп (TоF). Безсумнівно, основним з них стане 48-мегапіксельний CMOS Sony IMX586, а для чого будуть потрібні інші – поки невідомо. Швидше за все, серед них буде телеоб’єктив, ширококутний і надширококутний об’єктиви, а також чорно-білий датчик.
Також новинка повинна отримати підтримку мереж п’ятого покоління, екран із співвідношенням сторін 21: 9, частотою оновлення до 90 Гц і роздільною здатністю 4К.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.