Categories: Смартфони

Apple хоче встановити рекорд і продати більше 100 мільйонів iPhone в 2020 році

Share

Як повідомляє Digitimes, Apple вважає, що її наступний флагман куплять більше 100 мільйонів разів. Зразкові прогнози на продажу iPhone 11 і iPhone 11 Pro коливаються в межах 80 мільйонів одиниць, і якщо компанії вдасться виконати свій план на 2020 рік, він гарантує серйозний стрибок попиту. Можливо, підвищення інтересу з боку покупців буде обумовлено настанням ери 5G-мереж і бажанням користувачів оновити свої девайси на ті, які підтримують цю сучасну технологію. А може бути, iPhone 2020 роки отримає багато нових і цікавих функцій, про які зараз шанувальники техніки Apple можуть тільки мріяти.

Заяви Digitimes, швидше за все, засновані на інформації, яку компанія надала своїм партнерам і постачальникам. За останні роки частка iPhone на ринку смартфонів зросла приблизно на 5%, а в прогнозах Apple на 2020 мова йде про стрибок на 25%, що звучить досить амбітно. Очікується, що прийдешні флагмани будуть оснащені не тільки 5G-модемами від Qualcomm, а й новою системою камер і додатковим 3D-датчиком. Крім цього, дизайн новинки, як багато хто припускає, буде нагадувати більше культовий iPhone 4, ніж останні моделі із закругленими гранями.

Ходять чутки, що додавання підтримки 5G в наступні iPhone може серйозно збільшити їх ціну. Проте, до осінньої презентації Apple ще дуже багато часу, а значить, поки рано щось припускати. Можливо, в найближчі кілька місяців з’явиться більше витоків, які більше розкажуть про iPhone 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024

    Названо смартфони Samsung які більше не оновлюватимуться – список

    Samsung позбавляє підтримки майже 50 моделей Galaxy Видання Gizmochina опублікувало список смартфонів, які не будуть…

    29.04.2024

    Названі головні нововведення та особливості iOS 18

    Аналітик Bloomberg Марк Гурман опублікував новий інсайдерський звіт, присвячений прошивці iOS 18, що готується до…

    29.04.2024

    Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

    Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин,…

    29.04.2024