Samsung Galaxy S11 отримав таку особливість, через яку всі захочуть його купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відомо про те, чим всіх покупців порадує така майбутня новинка, як Samsung Galaxy S11. Їй приписують масу особливостей, але лічені години тому вперше даний апарат протестували в бенчмарке Geekbench, а це пролило світло на його технічне оснащення. В рамках даного синтетичного тесту був протестований смартфон під назвою SM-G986B, який отримав 427 бали в одноядерному і 2336 балів в багатоядерному тестах Geekbench 5. Це ще не остаточні результати, так як до виходу Samsung Galaxy S11 ще щонайменше три місяці, а значить його продуктивність до офіційної презентації зросте, тоді як зараз був протестований, найімовірніше, передсерійний зразок. Мобільний пристрій, як стало відомо, побудовано на базі восьмиядерного процесора Exynos 9830, а ще воно може похвалитися цілими 12 ГБ оперативної пам’яті. З цього випливає, що, найімовірніше, все конфігурації новинки отримають саме такий обсяг ОЗУ.

До слова, купити Samsung Galaxy S11 можна буде у версіях з 128 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ пам’яті, тобто в трьох модифікаціях, однак найбільш ймовірний такий варіант, де всі такі виявляться доступні лише в деяких країнах світу, тоді як найбільш дешеві або навпаки дорогі надійдуть на різні ринки. Прямо «з коробки» на новинку виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової пошивки One UI 2.0, тому що ніяк інакше в даному конкретному випадку бути просто не може. За наявними в даний час даними, цей телефон топового рівня офіційно анонсують вже в лютому 2020 року, тобто досить скоро, а станеться це, швидше за все, на конференції MWC в Барселоні.

Чутки приписують новому флагману бренду 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD + і з підтримкою частоти оновлення 120 Гц, п’ятірну основну камеру на тильній частині корпусу, а також, крім того, повноцінний спектрометр для аналізу вмісту різних продуктів. Однією з головних особливостей Samsung Galaxy S11 повинен стати модем з підтримкою 5G, за рахунок якого мобільний пристрій топового рівня зможе підключатися до мереж п’ятого покоління, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с, або ж навіть більш високу. Розраховувати на цінник новинки нижче $ 1000 не варто, тому придбати його менш ніж за 30 000 гривень не вийде. Як наслідок, багатьом покупцям така новинка виявиться просто не по кишені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.