Xiaomi натякнула на особливості MIUI 12: деталі

Китайська компанія Xiaomi послідовно працює над фірмовою оболонкою MIUI, радуючи шанувальників бренду. Проте, згідно з останніми повідомленнями з Китаю, багато розробників MIUI і Flyme OS компанії Meizu переметнулися до конкурента – компанії Oppo.

Стурбовані фанати поставили в китайській мережі Weibo ряд питань з цього приводу на офіційній сторінці MIUI. Представники Xiaomi відповіли і навіть трохи натякнули на наступне покоління оболонки – MIUI 12, яка повинна дебютувати на смартфонах Xiaomi і Redmi в 2020 році. 

За словами представника, розробники зайняті в компанії по 13 годин на добу, у них просто немає часу на інтерв’ю з роботодавцями на стороні, а значить їх складно завербувати конкурентам. Також він пояснив, чому в системі досі неактивна функція циклічної анімації на завжди включеному екрані – вона споживає занадто багато і викличе проблеми з енергоспоживанням. Ця функція поки що знаходиться у внутрішній розробці. На питання про «глобальне темному режимі» представник відповів, що він буде реалізований в MIUI 12. 

Що конкретно малося на увазі сказати складно, оскільки темна тема, реалізована по всій системі, стала однією з особливостей MIUI 11. Судячи з усього, нас чекає покращена темна тема.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.